
Gastro zóna

Jan Rimpler ze školy vaření Kuliner
šéfkuchař, hlavní lektor a provozovatel Kulineru - školy vaření.
Stodola Komunitního centra | 12:00 - 13:00 hodin
Vystudoval kuchařinu na střední škole v Pelhřimově a své kuchařské znalosti začal nabírat hlavně při pětileté zahraniční praxi na čtyř a pěti hvězdičkových říčních lodích v Německu, Holandsku a Rakousku.
Po návratu pracoval mimo jiné jako šéfkuchař českobudějovického Grand Hotelu Zvon, restaurace Noem Arch Brno a Relax a sport resortu Dolní Morava. V roce 2008 a 2017 se stal protagonistou dnů české kuchyně v Limě v Peru.
Za téměř šestileté působení jako lektor má ze sebou vedení více než 300 kurzů vaření pro širokou veřejnost i odborníky, teambuildingů pro firmy a soukromých akcí.
Rád přijme pozvání jako protagonista live cooking show na food festivaly, veřejné i soukromé akce nebo degustační večery.
Již 11 rokem se pravidelně objevuje na obrazovkách České televize ve vysílání Dobrého rána.
Od podzimu 2021 také v pořadu Kluci v akci po boku Ondry Slaniny.
Menu:
Kachní prsa sous vide, meruňková omáčka, zelí ze žluté mrkve, perníkový hrnkový knedlík
Tvarohové knedlíky plněné meruňkami a marcipánem, kokosová drobenka